OpenTTD-Hun blog

Az OpenTTD-Hungary Honlapcsoport blogja, mely az OpenTTD hazai- és nemzetközi közösségének híreit foglalja össze, számotokra.

Poszt beküldés

Amennyiben szeretnél egy hírt, cikket írni bármiről, akkor megteheted, szóljon az az új GRF-ekről, vagy a saját szállítási vállalatodról a játékban!

 

Írj a címünkre:

nltiger@freemail.hu

openttdhungary@freemail.hu

Friss kommentek

Kedves látogatók!

2009.10.18. 11:01 | nohab-king | Szólj hozzá!

Tájékoztatunk titeket, hogy a blog bizonytalan ideig szünetel, ugyanis a tulajdonosa, NLTiger augusztus vége óta nem tudjuk, hogy hol van, azóta nem írt egy mondatot sem sehova.

Amennyiben visszatér, arról rögtön adni fog egy tájékoztatást nektek!

Addig is, ne nagyon számítsatok új posztokra.

Cégverseny: Nyári forduló végeredménye

2009.08.24. 01:41 | NLTiger | Szólj hozzá!

Címkék: openttd cégverseny

Az OpenTTD-FanSite Cégverseny nyári fordulójának végeredménye:
1. helyezett a Szállító nevű játékos, aki összesen 24 ponttal megnyerte a nyári fordulót.
2. helyezett Colossal 20 ponttal, aki ugyan csak két fordulon vett részt, ám mindkettőt megnyerte. Mondhatjuk, ahol elindult, nyert...
3. helyen holtverseny alakult ki Coller és Levix3 közt 8-8 ponttal.
A Cégverseny nyári fordulójának elindítása igazából csak teszt célból történt, kontrolként, hogy mennyien játszanak nyáron, és érdemes-e a nyári szezonokban a mindezt üzemeltetni. Sajnos, mindössze négy játékos vett részt a nyári versenyen, így valószínüleg jövőre már nem lesz nyári forduló, marad a klasszikus, csak főszezonban üzemelő verseny.
Forrás: OpenTTD-FanSite
Szerkesztő: NLTiger
2009.08.23.

 

Újranyitás!

2009.08.23. 04:24 | NLTiger | Szólj hozzá!

Címkék: újranyitás

Sziasztok! A mai naptól elindul az OpenTTD blog életében a második korszak. A site új köntöst kapott, és új feladatkört: Az OpenTTD-Hungary Honlapcsoport és az OpenTTD-Fansite friss híreit olvashatjátok itt, naprakészen. A cikkeket egyenlőre (valószínűleg) én publikálom majd, de szivesen várom-várjuk mások cikkeit is, melyekről úgy vélitek hogy "ezt másnak is tudnia kell..."
Üdvözlettel: NLTiger - OpenTTDHungary-Site Group

süti beállítások módosítása