OpenTTD-Hun blog

Az OpenTTD-Hungary Honlapcsoport blogja, mely az OpenTTD hazai- és nemzetközi közösségének híreit foglalja össze, számotokra.

Poszt beküldés

Amennyiben szeretnél egy hírt, cikket írni bármiről, akkor megteheted, szóljon az az új GRF-ekről, vagy a saját szállítási vállalatodról a játékban!

 

Írj a címünkre:

nltiger@freemail.hu

openttdhungary@freemail.hu

Friss kommentek

Cégverseny: Nyári forduló végeredménye

2009.08.24. 01:41 | NLTiger | Szólj hozzá!

Címkék: openttd cégverseny

Az OpenTTD-FanSite Cégverseny nyári fordulójának végeredménye:
1. helyezett a Szállító nevű játékos, aki összesen 24 ponttal megnyerte a nyári fordulót.
2. helyezett Colossal 20 ponttal, aki ugyan csak két fordulon vett részt, ám mindkettőt megnyerte. Mondhatjuk, ahol elindult, nyert...
3. helyen holtverseny alakult ki Coller és Levix3 közt 8-8 ponttal.
A Cégverseny nyári fordulójának elindítása igazából csak teszt célból történt, kontrolként, hogy mennyien játszanak nyáron, és érdemes-e a nyári szezonokban a mindezt üzemeltetni. Sajnos, mindössze négy játékos vett részt a nyári versenyen, így valószínüleg jövőre már nem lesz nyári forduló, marad a klasszikus, csak főszezonban üzemelő verseny.
Forrás: OpenTTD-FanSite
Szerkesztő: NLTiger
2009.08.23.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://openttd.blog.hu/api/trackback/id/tr131333938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása